Cookies og personvern

Personvernerklæring for Bogart AS

 

Behandlingsansvarlig

Vegard Eismann Kjøl er på vegne av Bogart AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder;

Navn, kjønn, adresse, telefonnummer og e-postadresse og passord for innlogging på vår nettside, www.bogartstore.no. Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk på vår nettbutikk.

Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.

Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post og SMS

Vi benytter kjøpshistorikk og adferdsmønster på nettsiden til å kunne gi anbefalinger og reklame som er tilpasset hver enkelt bruker.

Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

Der du har samtykket til det benyttes kjøpshistorikk og adferdsmønster til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på vår nettside, www.bogartstore.no i forbindelse med ditt kjøp. Vi lagrer også de personopplysningene du har avgitt våre ansatte i forbindelse med ditt kjøp i en av våre fysiske butikker, disse lagres i Front Systems, som er Bogart sitt kassesystem.

Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies).

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til vår samarbeidspartner, Bring Norge AS, som er vår transportør. Opplysninger som deles er da navn, adresse, e-post og telefon nummer. Dette gjelder hvis du handler i nettbutikken vår.

Vi vil forøvrig ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

Sletting av personopplysninger

Kjøpshistorikk fra dine kjøp vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister i 1 år.

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

Du kan når som helst trykke STOPP ved mottak av sms, eller «avfølg/unsuscribe» ved mottak av mail. Du vil da filtreres bort fra våre registre og vil ikke motta ytterligere henvendelser.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

shop@bogartstore.no

Bogart AS, Torvgt 5, 3110 Tønsberg