Editor´s pick

Curated selection of timeless and versatile pieces of fashion

Det handler om å investere i nøkkelplagg med god kvalitet - som er tid-, og sesongløse og som kan brukes på ulike måter, til ulike anledninger. Mine must-haves i garderoben er vide jeans, en oversized blazer - sort, hvitt og denim. Og så pimper jeg denne enkle stilen opp med statement smykker. Tingene jeg her viser kommer fra Acne Studios, Envelope1976, Barena Venezia, Diesel, Anine Bing, Pearl Octopuss.y og Tom Wood.

Trykker du på bildene kommer du direkte til det jeg har på meg!

xo,

Camilla

Fotograf: Espen Tønnesen

Pearl Octopuss.y

Pearls, Denim & Fringes

Jeg er besatt av alt Cathrine Børter bak Pearl Octopuss.y lager. Denne oversizede vintage herreblazeren med frynser er jo bare helt vill!

Paradise Fringe Blazer

Unik dressjakke basert på oversizede herre-blazere. De er vintage eller second hand, og viktigst av alt pre-loved, noe som gir de karakter og verdi.
De er redesignet for hånd i Pearl Octopuss.y´s studio i Oslo, med genuin omsorg for detaljer, håndverk og nostalgien ved å eie noe unikt.

Shop | Paradise Fringe Blazer
Barena Venezia

Timeless classics with an edge

Med en hvit klassisk linskjorte kombinert med et par sorte tynne og komfortable bomullsbukser vil du alltid føle deg velkledd. To tidløse plagg som kan kombineres med alt mulig!

Denim on Denim

Comeback kid - DIESEL

Denim on Denim er en trend vi har sett lenge og jeg er fan! Vi er så glade for at DIESEL er tilbake for fult og digger både jeansene, 1DR veskene og beltene. Her har jeg på meg modellen 1996 og har kombinert den med Simone denim skjorten fra Anine Bing (som forøvrig også passer perfekt til Hugh jeans fra AB)